Küçük Yusuf’tan acı haber: 23 saattir tüm ilçe onu arıyordu…

Iğdır’da tarlada çalışan ailesinin yanında oynarken dere yatağına düşerek kaybolan altı yaşındaki Yusuf’un cansız bedenine 23 saat sonra iki kilometre uzakta ulaşıldı.

Gündem 16 Nisan 2024
Bu haber 2 hafta önce yayınlandı

Iğdır’da eriyen karların dereleri daha da hırçınlaştırdığı Tuzluca ilçesi dün acının başkentiydi.

Üçkaya köyünde yaşayan altı yaşındaki Yusuf Oktay önceki gün saat 12.00 sıralarında tarlada çalışan ailesinin yanında oynarken eriyen kar sularıyla debisi yükselen yandaki dereye düştü. Akıntıya kapılan çocuk ailesi ve köylülerin aramasına rağmen bulunamadı.

Arama için Erzurum ve Van’dan ekipler geldi

İhbarla köye Jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Bölgeye Erzurum ve Van’dan da ekipler geldi. Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve AFAD ekiplerinin gece boyunca yaptıkları arama çalışmalarından sonuç alınamadı.

Derede sabah saatlerinde aramalarına devam eden ekipler, dün saat 11.00 sıralarında çocuğun düştüğü yerden iki kilometre aşağıda cansız bedenini buldu. Yusuf Oktay’ın cenazesi otopsi için Iğdır Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

53 gün sonra: İliç'te toprağın altındaki işçilerden Uğur Yıldız'ın cansız bedenine ulaşıldı53 gün sonra: İliç’te toprağın altındaki işçilerden Uğur Yıldız’ın cansız bedenine ulaşıldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.