Kumar oynatmayan kıraathaneye kurşun yağdırdılar

İstanbul Sultangazi'deki bir kıraathanede aralarında kumar oynayan dört kişi kıraathane sahibi tarafından dışarı atıldı. Olaydan yarım saat sonra kıraathane silahlı saldırıya uğradı.

Gündem 7 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

İstanbul’un Sultangazi ilçesi Esentepe Mahallesi’nde saat 14.30’da bir kıraathanede iddiaya göre müşterilerden dördü kumar oynadı. Kıraathane sahibi bu kişileri uyarınca iki taraf arasında tartışma başladı. Tartışmaya karışanlardan biri olduğu iddia edilen maskeli ve kapüşonlu bir kişi, yaklaşık yarım saat sonra kıraathane önüne gelerek silahla ateş etmeye başladı.

Polisin yaralandığı kıraathane baskınında şüpheli: Kimin vurulduğunu görmedimPolisin yaralandığı kıraathane baskınında şüpheli: Kimin vurulduğunu görmedim

Şüpheli ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede inceleme yaptı. İncelemelerde 12 boş kovan bulundu. Dört kurşunun dükkana, bir kurşunun ise park halindeki bir araca isabet ettiği tespit edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kıraathanede alacak çatışması: 5 kişi hayatını kaybetti!Kıraathanede alacak çatışması: 5 kişi hayatını kaybetti!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.