Kuş mezatına kurşun yağdırdılar: 1 ölü

Gaziosmanpaşa'da bir apartmanın altındaki kuş mezatına silahlı saldırı yapıldı. Saldırıda bir kişi öldü, kuşlar koruma altında.

Gündem 24 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

Gaziosmanpaşa’da önceki gün saat 01.00 sıralarında 4 katlı bir binanın bodrum katına ateş açıldı. Bodrum katında kuş mezatı yapılıyordu ve bu sırada beyaz bir otomobil ile gelen kişiler kurşun yağdırdı. Lokal içindekiler kurşun yağmurunda çeşitli yerlerinden yaralandı ancak saldırganlar hızla olay yerinden kaçtı. Otomobilin plakası da saldırganların kimliği de belirsizliğini koruyor.

Olayı gören mahalle sakinleri ise durumu ihbar etti ve olay yerine çok sayıda polis ile sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından tedavi altına alınmak üzere hastaneye kaldırdı. Yaralılardan bir kişinin ise yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kuşlar koruma altına alındı.

Polis ekipleri olay yerinde yaptığı çalışmaların ardından çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini, şüphelilerin kimliklerini ve kaçtıkları otomobilin plakasını belirlemek için inceleme altına aldı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi zabıta ekipleri ise lokal olarak kullanılan dükkanı mühürledi ve kuşları koruma altına aldı.

Titanik yolunda benzer son: Titan mürettebatının tamamı öldüTitanik yolunda benzer son: Titan mürettebatının tamamı öldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.