Ankara’da alışveriş yapılan bir market husumetli iki kişinin karşılaşmasıyla bir anda silahların konuştuğu yere dönüştü. Tarafların birbirlerine ateş ettiği olayda bir kişi yaralandı, marketin güvenlik kamerası panik ve çatışmayı saniye saniye kaydetti.
Ankara’nın Sincan ilçesinde husumetli iki kişinin markette karşılaşmasıyla başlayan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Olayda tarafların birbirlerine ateş etmesi sonucu 1 kişi yaralanırken, yaşananlar marketin güvenlik kamerasına yansıdı.
DHA’da yer alan habere göre olay dün akşam saatlerinde Sincan ilçesine bağlı Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki bir markette meydana geldi. Markette karşılaşan ve husumetli olan Şahin A. ile Hikmet P. arasında tartışma çıktı.
Tartışmanın büyümesi üzerine Şahin A., yanında bulunan tabancayla Hikmet P.’ye ateş etti. Hikmet P. de üzerindeki tabancayla karşılık verdi. Çatışmada, Hikmet P. bacağından vuruldu. Yaralı Hikmet P., ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Şahin A. ise polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
Olay marketin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde markette yaşanan tartışmanın ardından Şahin A. ve Hikmet P.’nin birbirine ateş ettiği anlar yer aldı.