Meteoroloji uyarmıştı: Uşak’ta su baskınları

Meteoroloji, İç Anadolu ve Orta Karadeniz'i sağanak yağışa karşı uyardı. Uşak'ta etkili olan yağış nedeniyle bazı ev ve iş yerleri su altında kaldı.

Çevre 3 Eylül 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), İç Anadolu ve Orta Karadeniz’i sağanak yağışa karşı uyardı. Yağışların, pazartesi sabah saatlerine kadar aralıklarla etkili olması beklendiği belirtilirken sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu gibi olumsuzluklara karşı da dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Uşak’ta bazı evleri su bastı.

Dün akşam saatlerinde yağışın olumsuz etkilediği il ise Uşak oldu. Kentte öğle saatlerinden itibaren yer yer dolu şeklinde de etkili olan yağış nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu. Ayrıca çok sayıda ev ve iş yeri de su altında kaldı.

İş yerlerinde ise su baskınları dolayısıyla maddi hasar meydana geldi.

Kentin bazı cadde ve sokaklarındaki su birikintisi nedeniyle sürücüler ilerlemekte zorlandı. İtfaiye ekipleri, Otogar Kavşağı’ndaki alt geçitte biriken suyu tahliye çalışması başlattı.

Üreticiyi sevindiren haber: Hasat yaklaşırken pirinç ithalatına gümrük vergisi geldiÜreticiyi sevindiren haber: Hasat yaklaşırken pirinç ithalatına gümrük vergisi geldi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.