Seri katil ikinci cinayetinde itirafçı oldu

Antalya'da 35 gündür kayıp olan ve aranan motokurye Ali Diken'in arkadaşı Zeynel Boyacı tarafından öldürülüp gömüldüğü ortaya çıktı. Boyacı'nın gösterdiği yerde yapılan aramada Diken'in cansız bedeni bulundu. Aynı yerde bir ceset daha aranıyor.

Gündem 25 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

Antalya’da motokurye olarak çalışan Ali Diken’den 20 Aralık’tan bu yana haber alınamıyordu. Bunun üzerine yakınları polise başvurdu. Polis Diken’in bulunmasına çalışırken yakınları da 22 Ocak’ta bir televizyon programına katıldı.

Ve programa katılanlardan restoran çalışanı Zeynel Boyacı itiraf etti: Ali Diken’i kendisi öldürmüştü. Cinayeti Ali Diken kendisine ağır küfürler ettiği için işlediğini söyleyen Boyacı gözaltına alındı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından Antalya’ya getirilen Boyacı Diken’i gömdüğü yeri polislere gösterdi.

Kundu Mahallesi Sahil Caddesi’ndeki boş arazide ‘Obert’ adlı kadavra arama köpeğinin de katıldığı aramada tespit edilen alan kepçe ile kazılıp Ali Diken’in cansız bedenine ulaşıldı. Diken’in cesedi bulunduğu yerden alınarak otopsi için morga götürüldü.

Kazı sürerken başka bir ceset olduğunu söyledi

Zeynel Boyacı’nın alanda bir kişinin daha cesedinin olduğunu belirtmesiyle gösterdiği yerde arama başlatıldı, ceset bulma çalışma sürüyor.

Kıyıya vuran cesetle DNA'sı eşleşen Merve'nin babası: Bir mezarı olacakKıyıya vuran cesetle DNA’sı eşleşen Merve’nin babası: Bir mezarı olacak

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.