Mustafa Destici trafik kazası geçirdi

BBP lideri Mustafa Destici Tokat'ta trafik kazası geçirdi. Kazada Destici ve araçtaki üç kişi yaralandı. Destici önce Reşadiye'de tedavi gördü, ilerleyen saatlerde Tokat Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Gündem 4 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Mustafa Destici hastaneye kaldırılırken.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici seçim çalışması için Tokat’taydı. Ancak Vali Numan Hatipoğlu Reşadiye ilçesinde mitinge katılacak Destici’nin içinde bulunduğu aracın ilçeye 15 kilometre mesafede kaza yaptığını belirtti.

Hatipoğlu, Destici’nin yaralanıp Reşadiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığını, genel durumunun iyi olduğunu aktardı. Kazada Destici ile araçta bulunan üç kişi de yaralandı.

Tokat Devlet Hastanesi’ne sevk edildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da kaza yapan aracın fotoğrafını paylaşıp “Tokat Reşadiye yakınlarında trafik kazası geçiren Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici’ye, BBP Tokat İl Başkanı Sayın Mustafa Omalar’a, aracın şoförüne ve Sayın Destici’nin koruma polisine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Sayın Destici tetkik ve tedavi için Tokat Devlet Hastanesi’ne intikal etmektedir” dedi.

Vali Hatipoğlu da Destici’nin tetkikler yapılmak üzere Tokat Devlet Hastanesine sevk edildiğini söyledi ve yaralılara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Erkan Baş'a 'Tito artığı' diyen Mustafa Destici özür dilediErkan Baş’a ‘Tito artığı’ diyen Mustafa Destici özür diledi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.