Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı’nın 13 yıllık evliliği bitti

Gazeteci Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı, bugün 13 yıllık evliliğini resmen sona erdirdi. Gazetecilere konuşan Kütahyalı ve Alçı, dostça ayrıldıklarını söyledi.

Gündem 4 Ekim 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı

Gazeteci Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı, 2010 yılında dünyaevine girmişti ve 10 yaşında ikiz çocukları bulunuyordu. Ancak yaklaşık 2 ay önce çiftin boşanacağına dair haberler basına yansıdı. Hürriyet’in bu haberinde Kütahyalı ve Alçı’nın boşanmak için başvuruda bulunduğu yazıyordu. Alçı’nın boşanma dilekçesine göre; Kütahyalı evlendiği ilk günden itibaren baskın ve ‘dediğim dedik’ bir kişiliğe sahipti. Nagehan Alçı, dilekçesinde evlilikleri boyunca ‘sürekli alttan aldığını’ söyledi. Dilekçeye göre çocuklar ve Nagehan Alçı’nın karar vermesi gereken tüm konular üzerinde söz hakkının sadece kendisinde olmasını isteyen Rasim Ozan Kütahyalı, bir süre sonra psikolojik ve ekonomik şiddet uygulamaya başladı. Öte yandan tarafların 4 yıldır ayrı yaşadığı da dilekçede yer alıyordu ve Alçı’nın avukatı dilekçede 40 milyon lira tazminat ile çocukların velayetini istediklerini belirtti.

İddialara ilişkin 10Haber’in ulaştığı Alçı, haberleri yalanlamamış, sadece konuşmak istemediğini söylemişti. Nitekim çiftin boşanması da bugün kesinleşti. Kütahyalı-Alçı çifti, İstanbul 2. Aile Mahkemesi’nde boşandı. Duruşmaya girmeden önce görüntü alınmasını istemeyen çift, basın mensuplarının soruları karşısında mahkeme kapısında yan yana geldi.

Nagehan Alçı, “Biz anlaşmalı, medenice, güzel bir şekilde bitiriyoruz. Herhangi bir problem yok. Ailemizin mahremiyeti adına sizden de saygı rica ediyoruz” dedi. Çiftin boşanma duruşması yaklaşık 15 dakika sürdü. Duruşma salonundan avukatlarıyla ayrı ayrı çıkan Nagehan Alçı “Boşandınız mı?” sorusuna, “Anlaşmalı dostça güzel bir şekilde bitirdik” diye yanıtını verirken, Rasim Ozan Kütahyalı ise, “Güzel dostça, herşey iyi” şeklinde cevap verdi.

'Boşanıyor' iddiasını Nagehan Alçı'ya sorduk: Manidar yanıt geldi‘Boşanıyor’ iddiasını Nagehan Alçı’ya sorduk: Manidar yanıt geldi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.