Oğlu babasını döve döve öldürdü

Bursa'da yaşayan Aysel Altınten eve geldiğinde eşi Cihangir Altınten'i ölü buldu. Polislerin gelmesiyle gözaltına alınan oğulları Ufuk Altınten gözaltında babasını öldürdüğünü itiraf etti.

Gündem 29 Ağustos 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
Oğlu tarafından öldürülen Cihangir A.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 27 yaşındaki Ufuk Altınten ile 51 yaşındaki babası Cihangir Altınten dün gece aynı evdeydi. Derken altı katlı apartmanın beşinci katındaki daireye 47 yaşındaki anne Aysel Altınten geldi ve oturma odasına yöneldiğinde eşinin yerde hareketsiz yattığını gördü. Kadının 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vermesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi.

Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Cihangir Altınten’in yüz ve baş bölgesine aldığı darbelerle yaşamını yitirdiği belirlendi.

Polis ekipleri o sırada evde olan Ufuk Altınten’i ifade için polis merkezine götürdü. Ufuk A. ifadesinde kavga ettiği babasını döverek öldürdüğünü itiraf etti. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. Gözaltındaki Ufuk Altınten “Babamla sürekli kavga ediyoruz. Olay akşamı, hatırlamadığım bir nedenden kolayı yine kavgaya tutuştuk. Bir ara kendisini ittim, yere düştü. Amacım onu öldürmek değildi” dedi. İşlemlerinin ardından Ufuk Altınten, adliyeye sevk edildi.

Senem'i öldürmüştü: Cinayet aletini de, cezadan yırtma yollarını da internette aramışSenem’i öldürmüştü: Cinayet aletini de, cezadan yırtma yollarını da internette aramış

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.