‘Sana araba kullandıracağım’ demiş, 14 yaşındaki kız kardeşine 2 yıl tecavüz etmiş

Konya'da bir çocuk abisinin kendisini 2 yıl boyunca cinsel istismara maruz bıraktığını söyledi. Gözaltına alınan abisi ise suçunu itiraf etti.

Gündem 23 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

Konya’nın Seydişehir ilçesindeki Kuran kursuna giden E.B. isimli 16 yaşındaki kız çocuğu, ağabeyi V.B.’nin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu eğitmenine anlattı. Bunun üzerine eğitmen de durumu hem aileye hem de jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine jandarma ekipleri de V.B.’yi gözaltına aldı.

V.B. çalıştığı fabrikadan gözaltına alındıktan sonra sorguda suçunu itiraf etti. V.B. ifadesinde “2 yıl önce araba aldım. Kız kardeşim de arabamı kullanmak istiyordu. ‘Arabamı kullanmak istersen benimle ilişkiye gireceksin’ dedim, o da kabul etti. 2 yıl boyunca devam etti” dedi.

İfadesinin ardından Seydişehir Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen V.B., ‘Çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ suçundan tutuklandı.

İnsan hakları grubundan çarpıcı rapor: Suudi muhafızlar yüzlerce göçmeni öldürdüİnsan hakları grubundan çarpıcı rapor: Suudi muhafızlar yüzlerce göçmeni öldürdü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.