Otomobil TIR’ın altına girdi: Üç ölü, iki yaralı

Şanlıurfa'da önünde seyir halindeki TIR’ın altına giren otomobilin sürücüsü ile yanında bulunan iki kişi hayatını kaybetti, iki kişi de yaralandı.

Gündem 24 Ocak 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

Akşam saatlerinde Şanlıurfa-Mardin karayolunun 35’inci kilometresinde Mehmet Sümer yönetimindeki otomobil bilinmeyen nedenle önündeki Yusuf Çeçen’in kullandığı TIR’a çarptı. TIR’ın dorsesinin altına giren ve demir yığınına dönüşen otomobilin sürücüsü Mehmet Sümer ile yanında bulunan Muharrem Güzel, Sefa Sabuncu, Burhan Sümer ve Ahmet Uludağ yaralandı.

TIR sürücüsü gözaltında

Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine gelen ekipler otomobilde sıkışan beş kişiyi kurtardı. Yaralılardan 25 yaşındaki Mehmet Sümer, 24 yaşındaki Muharrem Güzel ve 22 yaşındaki Sefa Sabuncu’nun hayatını kaybettiği belirlendi. Otomobilden çıkarılan Burhan Sümer ile Ahmet Uludağ sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Üç kişinin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. TIR sürücüsü Yusuf Çeçen gözaltına alındı.

İki kardeş üç yıl arayla trafik kazasında öldüİki kardeş üç yıl arayla trafik kazasında öldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.