Dört kişi aniden eve girdi, iki kişiyi öldürüp kaçtı

Muğla'daki iki kişinin yaşadığı eve dört kişi geldi. Bu dört kişi bir süre sonra evine girdikleri iki kişiye ateş açtı ve kaçtı. Adrese gelen polis ve sağlık ekipleri iki kişinin öldüğünü belirledi.

Gündem 16 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Olay yerine ait bir görüntü.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan iki kişi dün gece saatlerinde Kumbahçe Mahallesi 2439 Sokak’taki evinde oturuyorlardı. İddiaya göre eve dört kişi otomobille geldi ve içeri girdi. Bir süre sonra eve giren bu dört kişi, ev sahibi iki kişiye ateş açtı ve geldikleri otomobille kaçtılar.

Silah sesini duyanlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Haber verilmesiyle bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde vücutlarının çeşitli yerlerine çok sayıda mermi isabet eden iki erkeğin yaşamını yitirdiğini tespit etti. Savcı ve polisin incelemesinin ardından cenazeler, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ölenlerden birinin koltukta oturarak diğerinin ise yüzü sehpaya dönük olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi. Polis, kaçan şüphelileri arıyor.

Kadın cinayetlerinin ardı arkası kesilmiyor: Üç farklı il üç farklı cinayetKadın cinayetlerinin ardı arkası kesilmiyor: Üç farklı il üç farklı cinayet

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.