Fenomenler Özlem ve Tayyar Öz’e bir de yanıltıcı reklamdan 550 bin TL’lik ceza

Gösterişli hayatları sebebiyle radara giren ve haklarında beş ayrı suçtan başlatılan soruşturmada mal varlıklarına el konan Tayyar ile Özlem Öz çiftine bir de yanıltıcı reklam yaptıkları gerekçesiyle 550 bin TL para cezası verildi.

Gündem 13 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Şatafatlı hayatlarıyla dikkat çeken Engin ve Dilan Polat çiftinin tutuklanmasının ardından benzer içerik paylaşan Tayyar ile Özlem Öz çifti için de beş ayrı suçtan soruşturma açıldı.

Show Haber’de yer alan habere göre MASAK tarafından inceleme altına alınan ve haklarındaki suçlamalara ilişkin soruşturma devam eden Özlem Öz ve Tayyar Öz çifti  yanıltıcı reklam sebebiyle 550 bin TL cezaya çarptırıldı. Özlem Öz “Doktorun yapması gereken iş ve işlemleri güzellik merkezlerinde yaptığı ” tanıtımı nedeniyle ceza aldı.

Ne olmuştu

Paylaşımlarından ve gösterişli hayatlarından dolayı Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından haklarında beş ayrı suçtan soruşturma başlatılan ve yurt dışı yasağı konan Tayyar Öz ile eşi fenomen Özlem Öz’ün tüm mal varlıklarına elkonmuştu.

Engin ve Dilan Polat çiftinin tutuklanmasının gösterişli hayatlarından dolayı Tayyar ve Özlem Öz çifti de gündeme gelmişti. Çiftin Sağlık Bakanlığı onayı olmadan ürün sattığı, FETÖ ile bağlantısı olduğu ve soy isimlerini değiştirdiği ileri sürülmüştü. Çift ise “Hukuk bölümümüz gerekli doneleri şu an topluyor. Şu ana kadar soy isim değişikliği hariç bütün haberler iftira ve karalama üzerine. Tabii ki bunların da bir hesabı var. Lütfen duyduğunuz hiçbir şeye inanmayın. İnşallah adalet sağlanacak. Bizi birileriyle aynı kefeye koymayın” demişti.

Sosyal medya fenomenleri vergi takibine alındıSosyal medya fenomenleri vergi takibine alındı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.