Polis amiri kaçan gaspçının üzerine atladı

Okmeydanı'nda motosikletle dolaşan silahlı iki kişi polisleri harekete geçirdi. Beyoğlu Polis Amiri, gaspçıları yakalamak için motosikletin üzerine atladı.

Gündem 12 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

İstanbul Okmeydanı’nda Cuma günü saat 15.30 sıralarında vatandaşlar, mahallelerinde motosikletle gezen silahlı kişiler olduğunu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerinde gelen polisler iki kasklı şüpheliyi yolda sıkıştırdı. Bunun üzerine motosikletle kaçmaya çalışan şüphelilerin üzerine Beyoğlu Asayiş Büro Amiri atladı. İki şüpheli yere düşmesine rağmen kaçmaya devam etti. Şüphelilerden biri, silahını çekip o sırada kendisini takip eden polis amirine ateş açtı ancak silah tutukluk yaptı.

Bu olayın ardından gaspçı oldukları değerlendirilen iki şüpheli kaçmaya devam etti ve polise ateş etmeye çalışan Yusuf A. yakalandı. Kaçan şüpheli Hamza A. ile olaya karışan Şahin Ö.’nün yakalanması için çalışmalar sürüyor. 10’u gasp olmak üzere 14 suç kaydı olan Yusuf A. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Ellerinde silah ile gasp yapmak için bekleyen şüphelilerin kaçış anları ve polisin gaspçıların üzerine atlaması güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

‘Sülün Osman’dan sonra o geliyordu: Demirel'i bile kandıran 'Raki' lakaplı Güney Zobu’nun inanılmaz hikayesi‘Sülün Osman’dan sonra o geliyordu: Demirel’i bile kandıran ‘Raki’ lakaplı Güney Zobu’nun inanılmaz hikayesi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.