Polis noktasına saldıranlar yakalandı

Pendik’te kaymakamlık lojmanının önündeki polis noktasına silahlı saldırı düzenleyenlerden S.K. de yakalandı.

Gündem 20 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

İstanbul Pendik’te kaymakamlık lojmanının önündeki polis noktasına silahlı saldırı düzenleyen S.K. düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

16 Şubat Cuma günü saat 22.30 sıralarında Pendik Batı Mahallesi’ndeki kaymakamlık lojmanının bulunduğu caddeye gelen motosikletli iki şüpheli lojmanın önünde görev yapan polislere ateş açtı. Polislerin karşılık vermesi üzerine şüpheliler hızla uzaklaştı.

Emniyet ekipleri şüphelilerin olaydan dakikalar önce aynı caddede bir daireden hırsızlığa teşebbüs eden S.Ö. ve S.K. olduğunu tespit etti. Şüphelilerden yedi suç kaydı olan S.Ö. Kadıköy’de yakalandı. S.Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

31 suç kaydı olan diğer şüpheli S.K. ise başka bir operasyonla yakalandı. Hakkında tutuklama kararı olan şüpheli S.K.’nin emniyetteki işlemlerinin ardından Anadolu Adliyesine sevk edilmesi bekleniyor.

Sır kazıdan büyük polis skandalı çıktı: Uyuşturucu çetesinin intikam için aradığı adamı polis yakalayıp çeteye teslim etmişSır kazıdan büyük polis skandalı çıktı: Uyuşturucu çetesinin intikam için aradığı adamı polis yakalayıp çeteye teslim etmiş

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.