Polis yeleğiyle milyonluk gasp

İstanbul Fatih'te biri polis yelekli üç kişi kuyumcu ofisine geldi. Çalışana sahte polis kimliği gösteren soyguncu boğuşma sonucu yakalandı. Öteki iki kişi ise kasadaki 200 bin Türk Lirası ve 50 bin doları alıp kaçtı.

Gündem 22 Ekim 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

Biri polis yelekli üç kişi İstanbul Fatih’te bir iş hanındaki kuyumcudan  200 bin TL ve 50 bin dolar gasp etti. Şüphelilerden polis yeleği giymiş  olanı kuyumcu çalışanı ve çevredeki esnaf tarafından yakalandı, kaçan iki şüpheli aranıyor. Bir milyon 600 bin liralık gasp esnasında yaşananlar iş yeri güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay 19 Ekim Perşembe günü saat 15.00 sıralarında Fatih Molla Fenari Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre kuyumcu çalışanı Muhammed K. Laleli’de bir dövizciden para alıp ofise döndü. Biri polis yelekli üç kişi de Muhammed K.’nin peşinden içeri girdi. Gösterilen polis kimliğinin sahte olduğunu söyleyen Muhammed K. polis yelekli kişinin saldırısına uğradı. Yelekli şüpheli çalışan Muhammed K.’yi döverken ettiği ötekiler de kasadaki 200 bin TL ve 50 bin doları alarak kaçtı. Polis yelekli şüpheli ise kuyumcu çalışanı Muhammet K. ve gasp esnasında bağrışma seslerini duyan diğer esnaf tarafından yakalandı.

Fırıncı uncunun para dolu çantasını gasp ettiFırıncı uncunun para dolu çantasını gasp etti

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.