Polisin üzerine araç sürdü, kendisini ‘boşanıyorum’ diye savundu

Kayseri'de bir şoför kendisini durdurmaya çalışan polislerin üzerine aracını sürdü ve kaçtı. Bir süre polislerden kaçan şoför yakalandı ve "Boşanıyorum" diyerek kendini savundu.

Gündem 11 Kasım 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

Bursa’da İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Ekipleri Osmangazi ilçesi Santral Garaj Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde rutin denetim yapıyordu. Bir otomobil sürücüsünü durdurmak istediler ama şoför polislerin üzerine aracını sürüp kaçtı. Polis ekipleri de kaçan sürücüyü takibe başladı.

Ulubatlı Hasan Bulvarı’ndan İzmir yönüne doğru kaçan şoför izini kaybettirmek için ara sokaklara girdi. Polis de kaçış güzergahını belirleyip önceden önlem aldı. Yaklaşık beş kilometrelik takibin ardından bir sokakta sıkıştırılan şüpheli bu kez de otomobilden inip kaçmaya çalıştı. Ancak polis adı Batuhan B. olan şüpheliyi yakalayıp gözaltına aldı.

Batuhan B.’nin yapılan kontrollerinde 0.93 promil alkollü olduğu saptandı. Batuhan B. ceza yazmak isteyen polislere kendisini şöyle savundu: “Eşimle boşanma aşamasındayım.” Emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakılan Batuhan B.’ye toplam 40 bin TL ceza kesildi, otomobil de trafikten menedildi.

Trafik kazalarının 24 saatlik bilançosu: 69 yaralı, 3 ölüTrafik kazalarının 24 saatlik bilançosu: 69 yaralı, 3 ölü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.