Ruhsatsız madendeki göçük, işçiyi 4 gün sonra öldürdü

Zonguldak’ta ruhsatsız olduğu öğrenilen bir maden ocağında yaşanan göçükte ağır yaralanan 33 yaşındaki madenci Uğur Bıyıklı, 4 gündür verdiği yaşam savaşını kaybetti. Genç madenci, 5 gün sonra baba olacaktı.

Gündem 26 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

Zonguldak’ta ruhsatsız olduğu öğrenilen bir maden ocağında yaşanan göçükte ağır yaralanan 33 yaşındaki madenci Uğur Bıyıklı, 4 günlük yaşam savaşını kaybetti. Bıyıklı’nın eşinin hamile olduğu ve 30 Haziran’da bebeğinin dünyaya geleceği öğrenildi.

Kaçak madendeki göçükte ağır yaralanan madenci yaşama tutunamadı: 5 gün sonra çocuğu olacaktı!

Bıyıklı çifti, 1 hafta sonra gelecek bebekleri için heyecanlı bir bekleyişteydi.

Olay, 21 Haziran’da Bağlık Mahallesi’nde ruhsatsız olarak işletilen maden ocağında meydana geldi. Uğur Bıyıklı, maden ocağında çalışırken, meydana gelen göçüğün altında kaldı. Arkadaşları tarafından dışarı çıkarılarak Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürülen Bıyıklı’nın belinde kırık olduğu tespit edildi.

Maden hakkındaki soruşturma sürüyor

Yaralı madenci, ilk müdahalenin ardından, tedavisi için Ankara Etlik Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanedeki tedavisi devam eden Bıyıklı, 4 gün sonra hayatını kaybetti.

Maden işçisinden gelen acı haber nedeniyle hamile eşi ve yakınları büyük üzüntü yaşadı. Bıyıklı’nın 30 Haziran’da baba olacağı, eşinin sezaryen yöntemi ile doğum yapacağı öğrenildi. Göçükle ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

Depremde gönüllü olan madenci, maden ocağındaki iş kazasında öldüDepremde gönüllü olan madenci, maden ocağındaki iş kazasında öldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.