Bir tuhaf ‘şakalaşma’: İki genç öldü, iki genç yaralandı

Diyarbakır'da iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişi yaşamını yitirmiş 2 kişi de yaralanmıştı. Sokağı savaş alanına çeviren kavganın şakadan ortaya çıktığı öğrenildi.

Gündem 8 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde 4 Nisan Çarşamba günü minibüs durağında sokağı savaş alanına çeviren bir kavga meydana geldi. Burada iki arkadaş arasında çıkan kavgaya kuzenlerin de dahil olmasıyla birlikte bıçaklar konuştu. Eyüp Ahmet Akgök (19) ile Veysel Emra (22) hayatını kaybetti, kuzenleri Baran Emra (18) ile Adem Polat (23) yaralandı. Akgök’ün Adem Polat ve Veysel Emra’yı, Veysel Emra’nın da Akgök’ü bıçakladığı belirtildi. DHA’nın haberine göre; yaralılar, hastaneye götürüldü. Tedavileri sonrası taburcu olup, gözaltına alınan Baran Emra ile Adem Polat, tutuklandı.

Ortaya çıkan detaylara göre; Eyüp Ahmet Akgök ile Baran Emra’nın arkadaş oldukları, aynı pasajda farklı iş yerlerinde çalıştıkları, aralarında şakalaşma ile başlayan tartışma yaşandığı, bir gün sonra Baran Emra’nın kuzenleri Veysel ile Adem’i pasaja çağırdığı ve bıçaklı kavga çıktığı belirlendi.

Suriyeli çocuğun cesedi kuyuda bulunduSuriyeli çocuğun cesedi kuyuda bulundu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.