Sakarya’da korku dolu anlar: Etrafa ateş etti, kadını rehin aldı

Sakarya'da uyuşturucu etkisindeki T.T., önce etrafa rastgele ateş etti, sonra beraber yaşadığı kadını rehin aldı. Özel harekat polislerinin operasyonuyla yakalanan adam gözaltına alındı.

Gündem 3 Temmuz 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
48 yaşındaki adam etrafa ateş ettikten sonra beraber yaşadığı kadını rehin aldı.

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde yaşayan T.T. isimli erkek dün öğle saatlerinde önce elindeki silahla rastgele ateş etmeye başladı. Daha sonra 48 yaşındaki saldırgan, birlikte yaşadığı kadını evde rehin aldı. Çevredekiler ise durumu hemen ekiplere bildirdi.

Kadını rehin alan saldırgan evin pencere ve balkonundan aşağı eşya fırlattı.

Olay yerine ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler önce caddeyi yaya ve araç trafiğine kapattı daha sonra itfaiye ekipleri de şüphelinin atlama ihtimaline karşın şişme yatağı olay yerinde hazır bulundurdu.

Polis ekipleri caddeyi trafiğe kapattı.

Daha sonra ise polis ekipleri saldırgana rehin aldığı kadını serbest bırakması ve teslim olması yönünde çağrılar yaptı ancak şüphelinin bu çağrılara cevabı balkondan sandalye, bıçak ve şişe gibi eşyaları atmak oldu. Alkol ve uyuşturucu etkisi altında olduğu anlaşılan saldırgan 3 saat sonra polis ekiplerinin çağrılarına kulak verdi ve kadını serbest bıraktı. Serbest kalan kadının başında darp izleri vardı ve sağlık kontrolleri yapılarak ifadesinin alınması için karakola götürüldü.

Özel harekat polisleri ikna olmayan saldırgan için operasyon düzenledi.

Kadını serbest bıraksa da teslim olmaya şüpheliye özel harekat polisleri operasyon düzenledi ve saldırgan gözaltına alındı.

Hastanede saldırdıkları doktoru yolda dövdüler: Serbest bırakıldılarHastanede saldırdıkları doktoru yolda dövdüler: Serbest bırakıldılar

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.