Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı’nın oğlu vuruldu

Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı'nın oğlu Mücahid Delioğlu, bir kafenin önünde tartıştığı kişi ya da kişiler tarafından vuruldu.

Gündem 3 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Ali Delioğlu’nun 33 yaşındaki oğlu Mücahid Delioğlu, dün akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi’nde bir kafenin önündeydi. Aynı zamanda Judo Federasyonu Şanlıurfa Temsilcisi de olan Mücahid Delioğlu, kimlikleri henüz bilinmeyen kişilerle tartıştı. Neden öğrenilemeyen tartışma kısa sürede büyüyünce Delioğlu ayaklarından vuruldu.

Kanlar içerİsinde kalan Delioğlu, ihbarla gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan Delioğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi. Polis olay yerinden kaçan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Öte yandan kurşunun kimin silahından çıktığı da araştırılıyor.

Avukat iddiaları yalandı: Ceren Özdemir’in katili Özgür Arduç kapalı cezaevindeAvukat iddiaları yalandı: Ceren Özdemir’in katili Özgür Arduç kapalı cezaevinde

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.