Bir iyilik yapmak istedi, bedelini canıyla ödedi

Şanlıurfa'da genç öğretmen Yasin Kayran, sıcağın alnında otostop yapan Ahmet Elçi'yi arabasına aldı. Ahmet Elçi, genç sürücüyü öldürüp yolun kenarına attı, arabasını ve cüzdanını çaldı. Şimdi de cinayeti hatırlamadığını söylüyor.

Gündem 27 Ağustos 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
ŞANLIURFA'nın Bozova ilçesinde fıstık bahçesinde silahla vurulmuş halde ölü bulunan öğretmen Yasin Kayran'ın (24), aracına aldığı madde bağımlısı Ahmet Elçi tarafından cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Olay yerinden öğretmenin aracını gasp ederek kaça

Şanlıurfa Bozova’da Hacılar Mahallesi’ndeki fıstık bahçesinde çiftçiler güneşin altında hep olduğu gibi ter döküyordu. Ancak o gün bahçenin bir köşesinde alışılmadık bir manzarayla karşılaştılar. Yerde biri hareketsiz yatıyor, vücudundan kan sızıyordu. Polis arandı, ekipler geldi ve inceleme sonucunda yerde yatanın öğretmen Yasin Kayran olduğu anlaşıldı. Yeni nişanlanmış,  kısa yaşamı olmadık bir yerde, bir fıstık bahçesinde sona ermişti.

Araştırmada Yasin Kayran’ın 63 EN 574 plakalı otomobilinin çalındığı da ortaya çıktı. Çalanın uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Ahmet Elçi olduğu belirlendi. Elçi üstünde kanlı giysi, öğretmenin cüzdanı ve suç aletiyle birlikte çalınan araçla kaçarken yakalandı.

Sorguda Şanlıurfa’dan Bozova’ya gitmek için yolda otostop yaptığını ve Yasin Kayran’ın onu aracına aldığını anlattı Elçi. Cinayeti işlediğini hatırlamadığını iddia etti, o sırada sarhoş olduğunu söyledi. Mahemeye çıkarıldı, tutuklandı.

Yasin öğretmen ise morgda. Şanlıurfa’nın o sıcağında yolda kalmasın dediği biri öldürdü Yasin Kayran’ı. Henüz 24 yaşındaydı. Yeni nişanlıydı…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.