Muavinini ezerek öldürdü, yolcu dolu otobüsle kaçmaya çalıştı

Diyarbakır’da mola veren bir otobüsün şoförüyle muavini kavga etti. Muavin yakınlarını otogara çağırınca şoför S.İ. otobüsle uzaklaşmaya çalıştı. Muavin Abbas İşler otobüsün önüne geçince de ezerek öldürdü.

Gündem 28 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde şehirlerarası yolcu otobüsü şoförü 40 yaşındaki S.İ. mola verdikleri otogarda 42 yaşındaki muavin Abbas İşler ile tartıştı. İçinde yolcular varken hareket eden S.İ. otobüsün önüne geçerek durdurmaya çalışan Abbas İşler’i ezerek öldürdü. Otobüsteki yolcularla kaçmaya çalışan S.İ. Ergani çıkışında uygulama noktasında yakalanarak gözaltına alındı.

Otogarda mola veren şehirlerarası yolcu otobüsünün 40 yaşındaki şoförü S.İ. aynı firmada muavin olarak çalışan 42 yaşındaki Abbas İşler ile henüz bilinmeyen bir sebeple tartıştı.

Yolcu tersleyen şoför olay çıkardı, bir polisin dizi kırıldıYolcu tersleyen şoför olay çıkardı, bir polisin dizi kırıldı

Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga çevredekilerin yatıştırmasıyla sona ererken İşler, Ergani’deki akrabalarını otogara çağırdı. Bunun üzerine S.İ. içinde yolcu bulunan otobüsü hareket ettirdi.

Otobüsün hareket ettiğini gören İşler önüne geçerek durdurmaya çalıştı. Şoför S.İ. harekete devam edince de İşler otobüsün altında kaldı. S.İ. İşler’in üstünden otobüsle geçerek yola devam etti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri İşler’in hayatını kaybettiğini belirledi. Şoför S.İ. de Ergani çıkışındaki uygulama noktasında polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. S.İ. emniyete götürüldü, soruşturma sürüyor.

Kaza yapan aracın şoförü bıçaklanmış: Saldırgandan 'taciz etti' savunmasıKaza yapan aracın şoförü bıçaklanmış: Saldırgandan ‘taciz etti’ savunması

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.