Sokak ortasında miras muharebesi: Silahlar patladı, bıçaklar çekildi

İstanbul’da miras yüzünden mahkemelik olan kardeşlerin tartışması kanlı bitti. Çözüm için buluşan kardeşler kavgaya tutuştu, akrabalar da dahil olunca kavga sokağa taştı. Silahlı bıçaklı kavgada beş kişi yaralandı, 14 kişi ise gözaltına alındı.

Gündem 20 Kasım 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

İstanbul Arnavutköy’de miras yüzünden anlaşmazlık yaşayan kardeşler arasında kavga çıktı. Evden sokağa taşan ve  çevredekileri dehşete düşüren kavgada beş kişi yaralandı, 14 kişi gözaltına alındı.

Olay geçen gece İslambey Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre bir süredir miras anlaşmazlığı yüzünden tartışan iki erkek kardeş mahkemelik oldu. Mahkemede kız kardeşlerinin şahitliğiyle anlaşmaya karar veren kardeşler bir araya gelip sorunu çözmek istedi. Ev içinde konuşmaya başlayan kardeşlerin konuşması kısa süre sonra tartışmaya, çocuklar ve diğer akrabaların da dahil olmasıyla büyüyerek kavgaya dönüştü.

Deprem çadırında miras kavgası: Öldürüp dereye attılarDeprem çadırında miras kavgası: Öldürüp dereye attılar

Sokağa taşan kavgada ellerine ne geçtiyse birbirlerine fırlatarak dakikalarca kavga eden beş akraba bıçak ve sopa darbeleriyle yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Gece saatlerinde dakikalarca süren kavga mahalle sakinlerine de korku dolu anlar yaşattı. Yaşananlar cep telefonu kameralarınca görüntülendi, polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Kavgada zaman zaman silahlar da patladı ama şans eseri mermiler kimseye isabet etmedi. Faciadan kıl payı dönüldü,  polisin müdahalesi sırasında da devam eden kavgayla ilgili 14 kişi gözaltına alındı.

Uygulama başladı, miras kalan toprak 2 yıl ekilmiyorsa kiralanacakUygulama başladı, miras kalan toprak 2 yıl ekilmiyorsa kiralanacak

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.