Sokak ortasındaki cinayetin nedeni belli oldu: Kızına şantaj yapıyormuş

Adana'da öldürülen Arda Demirci cinayetinde katil zanlısının ifadesi ortaya çıktı. 54 yaşındaki Mehmet Akkel, Arda Demirci'yi kızına şantaj yapıp kendilerine de küfür ettiği için öldürdüğünü söyledi.

Gündem 9 Mayıs 2024
Mehmet Akkel (solda) ve Arda Demirci (sağda).

Adana’nın Yüreğir ilçesindeki Sarıçam Mahallesi’nde yaşayan İ.A. ve aynı mahallede oturan Arda Demirci sevgiliydi. İkisi de 19 yaşında olan çift bir süre sonra ayrıldı ama Arda Demirci durumu kabullenemedi. İddiaya göre genç kadını elindeki fotoğraflarla tehdit etmeye başladı. Bu şantajı genç kadın ailesine anlattı. İ.A.’nın anne ve babası da Arda Demirci ile görüşüp kızlarını rahat bırakmasını istedi. Ancak Arda Demirci bunu da reddetti, aileyi küfür ederek evden kovdu.

Bunlar iki üç gün önce, 7 Mayıs’ta oldu. Ve o gün saat 22.00 sıralarında bir cinayetle bitti. Çünkü baba Mehmet Akkel Arda Demirci’yi av tüfeğiyle öldürdü. Gözaltına alınan Mehmet Akkel Arda Demirci’nin kendilerini küfür edip evden kovduğunu, bu duruma sinirlenip kafasını dağıtmak için evde maç izlemeye başladığını anlattı. Ama Arda Demirci evinin önüne gelmişti ve yine küfür ediyordu. Baba da bunu daha fazla kaldıramayıp Arda Demirci’yi öldürdü. “Keşke böyle olmasaydı” dese de baba Akkel tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sinan Ateş cinayetindeki kilit araç: O Audi'ye ülkü ocakları başkanı biniyormuşSinan Ateş cinayetindeki kilit araç: O Audi’ye ülkü ocakları başkanı biniyormuş

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.