Minibüs yolcusu tartıştığı şoförün kulağını ısırıp kopardı; benzerini başkasına da yapmış

Hatay'da bir kişi bindiği minibüsün şoförüyle ücret kavgasına tutuştu. Kavga sırasında şoförü çeşitli yerlerinden ısırdı, kulağını da kopardı. Yolcunun birkaç gün önce başka birinin de yüzünü ısırdığı ortaya çıktı.

Gündem 1 Ağustos 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Şefik Vural.

Hatay’ın Erzin ilçesinde minibüsçülük yapan Şefik Vural aracıyla saat 16.00 Erzin-Adana seferine çıkacağı esnada aracına son anda bir yolcu bindi. Yolcudan ücretini vermesini isteyen Vural “Al lan” cevabıyla karşılık buldu. Bunun üzerine ‘lan’ kelimesine tepki gösteren Vural “Hayırdır” cevabını verdi ve yolcunun küfürleriyle karşı karşıya kaldı.

H.T. şoför Vural’a da saldırarak dokuz ayrı yerinden ısırdı ve dövdü. Boğuşma sırasında şoför Vural’ın kulağını da ısırarak kopardı. Yardımına meslektaşları yetişen Vural saldırganın elinden onlar sayesinde kurtuldu. Vural’ın saldırıya uğradığı ve H.T. isimli kişinin minibüs şoförünün cebinden düşen parayı alarak cebine koyduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Adana’da gittiği hastanede süre geçtiği için kulağı dikilemeyen Vural 10 gün sonra yeniden ameliyat olacak.

Olayın faili tutuklandı, aynı kişinin birkaç gün önce de başka bir vatandaşı yüzünden ısırdığı ve beş dikiş atılmasına sebep olduğu öğrenildi. Minibüs şoförü Şefik Vural kulağının bir kısmını koparan kişinin cebinden düşen parayı da aldığını belirterek “Vücudumun 8-9 yerinden ısırdı ve yumrukladı. Kulağımı ısırarak kopardı. Sonunda arkadaşlarım geldi. Arkadaşlarım aşağı indirirken elimdeki para düştü, o parayı da alıp cebine koydu. Kameralarda kayıtlı, sonuna kadar davacıyım” dedi.

Erzin Minibüs Kooperatif Başkanı Caner Erçökük meslektaşına yapılan saldırıyı kınayarak “Olayı yatıştırmaya çalışsak da Şefik Vural isimli şoför arkadaşımızın kulağı kopuyor. Isırarak kulağını koparıyor, şoförün kafasını direksiyona vuruyor. Hastanede kulağı dikemediler, Adana’ya gitti, orada da zaman geçtiği için kulağı dikemediler. 10 gün sonra kulağından ameliyat olacak” dedi.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.