Tır devrildi, hayvanlar yolda dağıldı, AK Parti Grup Başkanvekili kazada yaralandı

AK Parti’nin Grup Başkanvekili ve oğlu Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralandı. Hayati tehlikesi bulunmayan baba-oğulun kaza yapmasına sebep olan ise devrilen tırdan yola dağılan büyükbaş hayvanlar oldu.

Gündem 10 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

Devrilen tırdan yola dağılan hayvanlar trafik kazasına sebep oldu. Önceki akşam Afyonkarahisar-Uşak kara yolu Çalışlar köyü yakınlarında sürücüsünün ismi ve plakası henüz öğrenilemeyen bir tır devrildi. Tıra yüklenen büyükbaş hayvanlar devrilmenin etkisiyle yola dağıldı, tır ise yanmaya başladı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Bu sırada Ünal Özdemir (53) idaresindeki 06 CJU 017 plakalı otomobil, kara yolunun yaklaşık 5 kilometre gerisindeki Karacaören kavşağında önüne çıkan büyükbaş hayvana çarptı.

TIR'la çarpışan yolcu otobüsü alev aldı: Yaralılar varTIR’la çarpışan yolcu otobüsü alev aldı: Yaralılar var

Kazada otomobilde bulunan AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu (61) ve oğlu Muhammed Talha Yenişehirlioğlu (26) yaralandı.

Kazanın fotoğrafında yerde hareketsiz yattığı görülen hayvanın ise sağlık durumu bilinmiyor

112 Acil Sağlık ekiplerince Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversite Hastanesi’ne kaldırılan Yenişehirlioğlu ve oğlunun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazalar nedeniyle bir süre trafiğe kapanan Afyonkarahisar – Uşak kara yolu araçların kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

2022'de trafik kazalarında 5 bin 229 kişi ölmüş: En az ölümlü kaza İstanbul'da2022’de trafik kazalarında 5 bin 229 kişi ölmüş: En az ölümlü kaza İstanbul’da

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.