Togg Adana’da modifiye ile tanıştı

Türkiye’nin ilk yerli elektrikli otomobili Togg Adana’da modifiye ile tanıştı. Adana’daki bir Togg sahibi aracına cam filmi ve boya koruma yaptırdı.

Gündem 3 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Togg, T10X modeli 7 ilde hak kazanan kullanıcılara hafta sonu teslim edildi. Adana’da da Togg’u ilk alan kişi 60 yaşındaki emekli Mehmet Ataş oldu. Sarıçam ilçesinde yaşayan aile otomobillerini pazar günü teslim aldı.

Anadolu rengi araçlarını alan Ataş ailesi, ilk iş olarak cam filmi kaplatıp kaputa da boya koruma filmi kaplattırdı. Aile, araçlarını kentin sıcağından korumak için modifiyeyi yaptırdıklarını söyledi.

Togg’a modifiyeyi yapan usta İsmet Sütcü, “Tüm camlarına cam filmi yaptık. Ayrıca motor kaputu ve kalan bütün aksamlarına şeffaf kaplama yaptık. Aracın uzun süre boyasını korumak için.

Togg T10X’de eve teslimatı başlattıTogg T10X’de eve teslimatı başlattı

Adana’da ilk defa bize kısmet oldu, tabi ki mutluyuz. Ailemize Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Adana sıcak bir memleket. Camlara bu nedenle cam filmi, araçta da boya yüzeyince güneş yanıkları oluşmasın diye şeffaf folyo kaplama uyguladık” diye konuştu.

Öte yandan Sütcü, Togg T10X’u çok beğendiğini söyleyerek, “Araç çok güzel. Görünüş hatları çok güzel. Yeni çıkan bir araç olmasına rağmen standartların üzerinde bir araç” dedi.

Togg geçen hafta yaptığı paylaşımla, “Kula Elazığ’a, Anadolu Adana’ya doğru yola çıktı. Bu hafta sonu Adana, Bursa, Elazığ, Isparta, İstanbul, İzmir ve Kocaeli şehirlerindeki ilk kullanıcılarımızın evlerine akıllı cihazlarını teslim edeceğiz” ifadelerine yer vermişti. Kula gri, Anadolu ise Togg’un kırmızı renkli olanlarına isim olarak verilmişti.

Edinilen bilgiye göre Togg mayısta 1370, haziranda 1541, temmuzda 3140, ağustosta 4430, eylülde 4310, ekimde 4520, kasımda 4520, aralıkta 4330 araç üreterek ve mart ile nisandaki az sayıdaki üretimle toplam 28 bin hedefine ulaşacak.

Togg, Elazığ'daki ilk sahibine teslim edildi : ‘Gelecek için iyi bir başlangıç’Togg, Elazığ’daki ilk sahibine teslim edildi : ‘Gelecek için iyi bir başlangıç’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.