Togg asker uğurlama konvoyuna da girdi

Bursa'da askere gidecek olan Kadir Bacak isimli genç, Bakan Varank'tan Togg'un asker konvoyunda bulunmasını istedi. Gencin bu ricası üzerine Togg İnegöl'e getirildi ve aracı Kadir Bacak kullandı. Ailesi ile yakınları da Togg'a kendi araçlarıyla eşlik etti.

Gündem 7 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bursa Büyükşehir Belediyesinin İnegöl’deki Gençlik Merkezinin açılışına gitmek üzere yola çıktı. Bu sırada Varank, askere gidecek bir gençle karşılaştı. İnegöl’de yaşayan Kahramanmaraşlı Kadir Bacak, askerliğini Tokat’ta yapacağını söyledi. Varank da gencin ricası üzerine asker uğurlamasında Togg’un da yer alacağına dair söz verdi.

Varank’ın talimatıyla Kapadokya renkli Togg, İnegöl’e getirildi. Boynuna asker şalı dolayan Kadir Bacak, üzerinde Türk bayrağı bulunan T10X model Togg’un sürücü koltuğuna oturdu. Togg ile en önde İnegöl turu atan Bacak’a, konvoyda araçlarıyla akrabaları ve arkadaşları eşlik etti.

İnegöl Belediyesi önüne de getirilen T10X, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Asker uğurlamasında Togg’u kullanan Bacak, “Gençlik Merkezi açılışında Bakan’ımızdan Togg’u talep etmiştik. Bakanımız da bizi kırmadı” dedi. Bacak, desteği ve katkıları için İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’a da teşekkür etti.

Togg'dan akıllı cihaz pasaportuTogg’dan akıllı cihaz pasaportu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.