Vahşet akrabaların ‘görüşün’ demesiyle geldi: Çocuklarını vurup intihar etti

İzmir'de tartıştığı eşiyle aile büyüklerinin araya girmesi sonucu görüşen Umut. A. barışma teklifi kabul edilmeyince iki çocuğunu ve kendisini vurdu.

Gündem 2 Nisan 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

İzmir’de Abdi İpekçi Mahallesi’nde meydana gelen vahşetin detayları ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre Elif A. şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir ay önce iki kızını da alarak eşini terk etti. Umut A. ise eşinin akrabalarıyla görüşerek Elif A. ile bir kez daha konuşmak istediğini söyledi.

Aile büyüklerinin araya girmesiyle Elif A. beraberinde kızlarıyla bir akrabasının evinde Umut A.  ile bir araya geldi, ancak ‘barışma’ teklifini kabul etmedi.

Bunun üzerine Umut A. birlikte ‘zaman geçirmek’ ve ‘eşyalarını vermek’ iddiasıyla çocuklarını da alarak akrabası Veysi K.’nin evine gitti. İki kızıyla bir odaya geçen Umut A. eşyalarını topladığı sırada tabancayla önce iki kızına, sonra kendi başına ateş etti.

İhbar üzerine adese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çocuklardan birinin kurtulduğu, Umut A. ve diğer kardeşin yaşamını yitirdiği öğrenildi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.