Vahşet bitmiyor! Genç kadın bir erkek tarafından katledilip 6 parçaya ayrıldı

İstanbul'da, 23 yaşındaki kadın bir erkek tarafından boğularak öldürüldü. Genç kadının cansız bedeninin 6 parçaya ayrıldığı ortaya çıktı.

Gündem 12 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Erkek şiddetinin bitmeyip kadın cinayetlerinin git gide arttığı Türkiye’de, bir vahşet daha yaşandı.

İstanbul’da, 20 gündür kayıp olan 23 yaşındaki E.R.A.’nın polis takibi sonucu F.D. ismindeki erkek tarafından boğulduğu ve 6 parçaya ayrıldığı tespit edildi. Genç kadının cesedinin siyah poşete konulup inşaata atıldığı öğrenildi

İstanbul’da olay, Beylikdüzü Sahil Mahallesi Hürriyet Bulvarı’nda meydana geldi. 20 gündür kayıp olduğu öğrenilen E.R.A.’nın ailesi polise ihbarda bulundu.

Konuyla ilgili inceleme başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, evlere temizlikçi olarak giden E.A.’nın en son internet uygulaması üzerinden çağrıldığı bir konuma gittiği belirledi.

Bölgede çalışmaları genişleten polis, şüpheli olarak gördüğü F.D. isimli bir kişiyi takibe aldı. Bu sırada polise Beylikdüzü’nde bir inşaatta kadın cesedi olduğu ihbarı yapıldı.

Adrese giden polis, inşaatın kuyusuna parçalara ayrılarak atılan kadın cesedi ile karşılaştı. 6 parçaya ayrılan ceset, incelemelerin ardından kimlik tespiti için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

İtiraf etti

Olayla ilgili şüpheli görülen zanlı F.D., polis ekiplerince gözaltına alındı. Zanlının ifadesinde cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

Kasten adam öldürme suçundan denetimler serbestlikle cezaevinden bırakıldığı öğrenilen şüpheli F.D.’nin genç kadını boğarak öldürdüğü, baş, kol, gövde ve bacaklarını parçalara ayırarak siyah bir poşetle inşaatta attığı belirlendi.

Bakanlık kadın cinayeti sayısını yine daha az açıkladı, ama ölümler kendi verisine göre bile arttıBakanlık kadın cinayeti sayısını yine daha az açıkladı, ama ölümler kendi verisine göre bile arttı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.