Yangın var diye gittiler, cesetle karşılaştılar

Y.Ş. ayağını kırınca ailesinin evine gitti, eşi Neşe Şimşek de kendi evinde kalıyordu. Y.Ş. bugün eşine ulaşamadı, komşulardan yardım istedi. Evden yanık kokusu geldiğini söyledi komşuları. İtfaiye ekiplerinin girdiği evde Neşe ölü bulundu.

Gündem 6 Temmuz 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Neşe Şimşek'in eşi panikle eve gelmişti, acı manzarayla karşılaştı.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yaşayan 39 yaşındaki Neşe Şimşek, bir yıldır Y.Ş. ile evliydi. Y.Ş. ayağı kırıldığı için ailesinin evinde yaşıyordu. Neşe de dün gece kendi evine geldi ve uyudu. Bugün sabah saatlerinde Y.Ş. eşi Neşe’yi aradı ama ulaşamadı. Panikleyen adam komşularından yardım istedi. Onları aradı Neşe’nin yaşadığı evin kapısını çalmalarını istedi.

Komşuları da Neşe’nin oturduğu altıncı kata çıktı. Kapıyı çaldılar ama açan olmadı. Aynı zamanda evden yanık kokusu da geliyordu. Onlar da olanları 112 Acil Çağrı Merkezi’ne anlattı. Adrese itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bu sırada Y.Ş. d eve gelmişti. İtfaiye ekiplerinin kapıyı kırmasıyla içeriye giren ekipler, Neşe Şimşek’i yerde hareketsiz buldu. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Şimşek’in, yaşamını yitirdiği belirlendi. Şimşek’in kalp hastalığı olduğu ve kriz geçirdiği ortaya çıktı. Haberi alan eşi Y.Ş., gözyaşlarını tutamadı.

Neşe Şimşek’in cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Çocuk parkında bıçak ve tahralı cinayetÇocuk parkında bıçak ve tahralı cinayet

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.