Yaralının yardımına koştu, bisikleti çalındı

Esenyurt'ta otomobilin çarptığı motosikletinin yardımına koşan Serkan Durgu'nun akülü bisikleti çalındı.

Gündem 4 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

İstanbul Esenyurt’ta 22 Ağustos Salı günü sabah saatlerinde bir otomobil, motosikletliye çarptı. Motosikletlinin yardımına k9oşan Serkan Durgu da akülü bisikletini yürüyen merdivenlerin altına bıraktı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıyı hastaneye kaldırırken Serkan Surgu da bisikletini almak için yürüyen merdivene yöneldi. Ancak akülü bisikleti bıraktığı yerde bulamadı.

Yaralının yardımına koşan Serkan Durgu’nun bisikleti çalındı.

Bisikletinin çalındığını anlayan Durgu durumu polis ekiplerine bildirdi. Akülü bisikleti çalınan Serkan Durgu, “Bir tane aracı kullanan hanımefendi, motosikletli bir gence vurdu. Bende insanlık namına arkadaşı kaldırdım, şu köşeye koydum, güvenliğin olduğu kısma aldık. Ambulans geldi, ambulansa bindirdik. Ben insanlık görevimi yaptım. Bugün olsa bugünde yaparım. Akülü bisikletimi bayinin önüne koyarken orada çalındı. Bunun için kolluk kuvvetleri, arkadaşları aradığımda tutanak tutuldu. Kamera kayıtlarına bakıldı. Kör noktada olduğu için göremediklerini ifade ettiler ve bana karakoldaki arkadaşlar bulamadıklarını ifade ettiler. Bana böyle bir yazı verdiler. Yazının anlamı da şu: Biz hırsızı bulamıyoruz, siz hırsızı bulun bize haber verin. Yani ben bunu bulduktan sonra bu arkadaşlar ne iş yapacak” dedi.

Hırsızlık için girdiği lokantada ocağı açıp yemek yaptı... 'Usta olarak başlamak isterse bekliyoruz'Hırsızlık için girdiği lokantada ocağı açıp yemek yaptı… ‘Usta olarak başlamak isterse bekliyoruz’

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.