Yargıtay Üyesi Kocaman’dan Ayhan Bora Kaplan açıklaması

Yargıtay üyesi Yüksel Kocaman, Ayhan Bora Kaplan'ın kendisine otomobil ve ev satın aldığı iddiaları hakkında yazılı açıklama yayımladı.

Gündem 20 Eylül 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

Tutuklanan çete lideri Ayhan Bora Kaplan’dan rüşvet aldığı öne sürülen Ankara eski Cumhuriyet Başsavcısı ve Yargıtay üyesi Yüksel Kocaman’dan açıklama yaptı.

Kocaman, Ayhan Bora Kaplan’ın kendisine lüks bir villa ve otomobil aldığı iddialarının doğru olmadığını ve yasal süreç başlatacağını belirtti.

Yazılı açıklama yapan Kocaman şöyle dedi:

“Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen bir soruşturmada gözaltına alınan kişiden hediye olarak villa ve araba aldığıma yönelik oluşturulmaya çalışılan mesnetsiz, temelsiz, tümüyle yalandan ibaret maksatlı iftiralar sebebiyle açıklama yapma zorunluluğu gerekmiştir. Benim Çayyolu’nda evim yoktur. Esenboğa yolundaki bayiden hiçbir zaman lüks araç almadım. Sosyal, görsel ve yazılı medya yoluyla bu haksız lekeleyici, mesnetsiz yalanları yazan, yaygınlaştıran kötü niyetli herkesle ilgili olarak suç duyuruları yapılıp, manevi tazminat davaları açarak, hem kendimin ve ailemin hem de mensubu olmaktan gurur duyduğum yargının onurunu koruyacağım.”

Ankara’daki bir mafya babasının tuhaf ilişkileriAnkara’daki bir mafya babasının tuhaf ilişkileri

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.