Yasak aşk baskını: Iraklı aşık iç çamaşırıyla üçüncü kattan atladı

Bolu’da Irak uyruklu H.M. kayınbiraderiyle gittiği evinde dini nikahlı eşi I.H.’yi A.M. isimli erkekle birlikte gördü. H.M.'nin saldırdığı A.M. üçüncü kattaki balkondan atladı.

Gündem 3 Haziran 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

Bolu’da I.H. isimli Irak uyruklu kadının Iraklı A.M. isimli erkekle eve girdiğini gören komşular durumu kadının dini nikahlı eşi H.M.’ye haber verdi. H.M. yanında kadının erkek kardeşiyle eve geldi. Eve giren H.M. ve kayınbiraderi I.H.’yi ve A.M.’yi birlikte görüp saldırdı. A.M. iç çamaşırıyla üçüncü kat balkonundan atladı, alt kattaki balkona düştü.
Durumu görenlerin haber verdiği sağlık ve polis iç çamaşırlı A.M.’yi yaralı halde buldu.

Yaralanan A.M. sağlık ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından pantolon giydirilerek ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesine kaldırıldı. Polis H.M. ve kayınbiraderini gözaltına aldı.

Bu sırada olayı duyup gelen A.M.’nin babası da taşkınlık çıkarınca gözaltına alındı. I.H. de ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Aldatma makinası: Önce eşinin en yakın arkadaşıyla, sonra dayısının eşiyle birlikte oldu, şimdi 1 milyon tazminat ödeyecekAldatma makinası: Önce eşinin en yakın arkadaşıyla, sonra dayısının eşiyle birlikte oldu, şimdi 1 milyon tazminat ödeyecek

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.