Yaya geçidinde hız kesmeyen cip anne ve çocuğunu ezip öldürdü

Alanya'da yaya geçidinde cipin çarptığı 30 yaşındaki Fatma İhtiyar ile kucağındaki iki yaşındaki oğlu Anıl hayatını kaybetti. İhtiyar’ın yanındaki diğer iki çocuğu ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Gündem 9 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

Bir anne ve iki yaşındaki oğlunun son yolculuğu bu oldu: Antalya’nın Alanya ilçesinde akşam saatlerinde M.K. yönetimindeki cip üç çocuğuyla yolun karşısına geçmeye çalışan Fatma İhtiyar ve oğlu Anıl İhtiyar’a çarptı. Gelen sağlık ekibi Fatma İhtiyar’ın kaza yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne götürülen Anıl İhtiyar da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Jandarma sürücü M.K.’yı gözaltına aldı.

M.K. yönetimindeki cip, üç çocuğuyla yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen Fatma İhtiyar ve iki yaşındaki oğlu Anıl’a çarptı.

Kazanın Fatma İhtiyar’ın çocukları yedi yaşındaki Abdullah, dört yaşındaki Emir ve Anıl ile Uğrak Mahallesi’nde oturan kardeşinin ziyaretine giderken yaşandığı belirtildi. Fatma İhtiyar’ın ve oğlu Anıl’ın cenazesi oturdukları Cikcilli Mahallesi’nden kaldırıldı. Anne-oğul Hacıbaba mezarlığına defnedildi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.