Yeniçağ gazetesinin sahibini kardeşi bıçakladı

Bahçelievler'deki ofisinde tartıştığı kardeşinin bıçakla ağır yaraladığı Yeniçağ gazetesi sahibi ve eski İYİ Parti Milletvekili Ahmet Çelik hastanede tedavi altına alındı.

Gündem 12 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Yeniçağ gazetesinin imtiyaz sahibi ve 27. Dönem İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik İstanbul Bahçelievler’de Çobançeşme Mahallesi Fatih Caddesi’ndeki ofisinde kardeşi K. Çelik ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kemal Çelik ağabeyi Ahmet Çelik’i göğsünden ve elinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.
AA’nın aktardığına göre haber verilmesi üzerine bölgeye gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Çelik hastaneye kaldırıldı. Çelik’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Yakalanan Kemal Çelik ise İstanbul İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
Olay sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bir mesaj yayınlandı. Akşener, sosyal medya hesabından  “27. Dönem İstanbul Milletvekilimiz Ahmet Çelik’in uğramış olduğu saldırı sonucunda yaralandığını üzüntüyle öğrendim. Ailesine ve sevenlerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Yüce Allah’tan acil şifalar diliyorum. En yakın zamanda güzel haberlerini bekliyoruz” dedi.

Ahmet Çelik kimdir

1 Temmuz 1957’de Ağrı’da doğdu. Vefa Lisesini ve Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi Turizm bölümünden mezun oldu. Tekstil sektöründe firmaları olan Ahmet Çelik Yeniçağ gazetesinin de sahibidir. Fatih Karagümrük Spor Kulübü’nün 1999 ile 2006 yılları arasında başkanlığını yaptı. Gençlik yıllarından bu yana ülkücü hareket içinde bulunan Ahmet Çelik, Meral Akşener’le birlikte hareket etti. MHP’den ayırılıp, İYİ Parti’nin kurucu üyelerinden oldu.

 

İYİ Parti Ankara örgütünde bir 'Mansur Yavaş' istifası dahaİYİ Parti Ankara örgütünde bir ‘Mansur Yavaş’ istifası daha

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.