Karşınızda yeni Shakespeare: Paul Mescal

Paul Mescal'ı durdurana aşk olsun! Oyuncu, Oscar ödüllü yönetmen Chloe Zhao imzalı projede Shakespeare'i canlandıracak. Gelecek projeleri arasında 'Gladyatör 2' ve Richard Linklater imzalı 'Merrily We Roll Along' da var...

Kültür Sanat 1 Ocak 2024
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

Paul Mescal’ı durdurmak ne mümkün!

Şu sıralar vizyonda olan ‘All of Strangers’ filmiyle beyazperdede izleyicilerle buluşan Paul Mescal’ın yeni projesi belli oldu. Oyuncu, Oscar ödüllü yönetmen Chloe Zhao imzalı projede Shakespeare’i canlandıracak. Film, Shakespeare’in oğlunun erken yaştaki kaybıyla mücadelesine ve yazarın kült  ünlü eseri ‘Hamlet’in yazım sürecine odaklanacak. Film, Maggie O’ Farrell’ın 2020 tarihli ‘Hamnet’ romanından uyarlanacak. Kitap daha önce tiyatro sahnesine de uyarlanmıştı. Mescal’a filmde Jessie Buckley eşlik edecek. Buckley Shakespeare’in eşi Agnes Shakespeare’i canlandıracak.

Paul Mescal, Vogue British kapağında. Fotoğraf: Vogue

Vogue British’e konuşan oyuncu, yeni rolü heyecanını anlattı:

“‘Hamnet’ için sabırsızlanıyorum. Daha önce bu rolü oynayacağım söylenseydi inanamazdım. Jessie’yle Maggie Gyllenhaal’ın yönettiği ‘The Lost Daughter/Kayıp Kız’da birlikte çalışmıştık ancak bu kadar yakın temasta değildik. Bence o günümüzün en iyilerinden biri. Ve Chloé (yönetmen), birlikte hareket etmek ve bu karakterlerin kafasına girmek için sabırsızlandığım biri.”

Oyuncunun projeleri bununla da sınırlı değil. Mescal, Ridley Scott’ın merakla beklenen ‘Gladiator 2’ filminde başrolü üstlenecek. Ayrıca Richard Linklater’ın ‘Merrily We Roll Along’ uyarlamasında Franklin Shepard’ı canlandıracak.

Shakespeare olmasaydı 'dedikodu' olmazdı!Shakespeare olmasaydı ‘dedikodu’ olmazdı!

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.