Adele sinirli: Bana bir şey fırlatmaya cüret edersen seni öldürürüm

Şarkıcı Adele, son günlerde konser sırasında saldıran uğrayan sanatçılara kayıtsız kalmadı, yaşanan saldırılar hakkında konuştu. Sahneden dinleyecilere seslenen şarkıcı öfkeliydi. Sahne nezaketini hatırlattı ve meydan okudu: "Bana bir şey fırlatmaya cüret edersen seni öldürürüm!"

Kültür Sanat 5 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Adele sahneden seslendi: "Sanatçılara bir şeyler fırlatmayı bırakın."

Şarkıcı Adele, son günlerde konser sırasında saldıran uğrayan sanatçılara kayıtsız kalmadı, yaşanan saldırılar hakkında konuştu, sahneden nezaketi unutan hayranlara seslendi. Cumartesi akşamı Las Vegas’ta konser veren Grammy ödüllü şarkıcı şakayla karışık bir şekilde sahnede kendisine bir şey fırlatmaya cüret eden herhangi birini öldürebileceğini söyledi,  dinleyicilere seslendi: “İnsanların konser izleme nezaketini unuttuklarını ve konseri mahvettiklerini fark ettiniz mi?”

Adele dinleyicilere, sanatçılara bir şeyler fırlatmayı bırakmalarını söyledi ve el artırarak meydan okudu. Elindeki konsere özel tişörtlerden birini kalabalığa fırlattı, “Bakın ben de bir şeyler fırlatabilirim” dedi.

Sahneye bir şeyler fırlatmak yeni bir akıma mı dönüşüyor?

Geçen hafta şarkıcı Bebe Rexha konser sırasında bir dinleyicinin kendisine telefon fırlatmasıyla saldıraya uğramış ve gözüne dikiş atılmıştı. Olaylar bununla da sınırlı kalmadı. Bebe Rexha’ya yapılan saldırının ardından şarkıcı Ava Max’a tokat atıldı. Pink’in başına gelenler ise daha korkunçtu. Londra’da sahne alan şarkıcıya bir dinleyici annesinin küllerini fırlattı. 43 yaşındaki şarkıcı, olayın ardından performansını kısa bir süre durdurdu. Daha sonra seyirciye “Bu senin annen mi?” diye sordu, “Nasıl hissedeceğimi bilemiyorum” dedi.

Madonna'yı rekabet mi hasta etti?Madonna’yı rekabet mi hasta etti?

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.