Ajda Pekkan takipçisi olduğu Kızılcık Şerbeti’nde oynayacak

Süperstar Ajda Pekkan, sıkı takipçisi olduğunu söylediği 'Kızılcık Şerbeti' dizisinin yılbaşı özel bölümünde yer alacak. Pekkan haberi Ankara'da verdiği konserde duyurdu. Takipçilerine 29 Aralık'ta yayınlanacak bölümü izlemelerini tavsiye etti.

Kültür Sanat 24 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

Ajda Pekkan’dan ‘Kızılcık Şerbeti’ sürprizi. Show TV’nin çok izlenen ve bir o kadar da tartışılan dizisinin sıkı takipçisi olan süperstar, yılbaşı özel bölümünde rol alacak. Ankara’daki ATO Congressium’da önceki gün kosner veren Pekkan, performansı sırasında 29 Aralık’ta yayınlanacak yeni bölümde konuk oyuncu olarak kamera karşısına geçtiğini söyledi. Diziye övgüler yağdıran süperstar son olarak da “herkesin izlemesini tavsiye ediyorum” dedi. Dizinin gelecek hafta yayınlanacak bölümünde süperstar, yılbaşı kutlaması için her iki ailenin katıldığı etkinlikte sahne alıyor. Dizinin yeni bölümünün fragmanında Pekkan ‘Arada Sırada’ şarkısını seslendiriyor. Dizinin framganı bir milyondan fazla izlendi.

Ajda Pekkan’dan teşekkür

Ankara’daki soğuk havaya rağmen konser alanını dolduran binlerce hayranına gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür eden Ajda Pekkan, “Yeni yıl hepimize sağlık, huzur, mutluluk ve barış getirsin. En büyük temennim ise savaşların olmadığı masum insanların ve küçük çocukların ölmediği bir yıl olmasını dilerim” dedi.

Kızılcık Şerbeti nasıl kazandı, modern yıldızlar niye linç edildi?Kızılcık Şerbeti nasıl kazandı, modern yıldızlar niye linç edildi?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.