Ali Atay ve Serkan Keskin sunar: Karşınızda Anonim

Leyla ile Mecnun'un ikilisi Ali Atay ve Serkan Keskin yeni dizi projesinde buluştu. “Tarihi absürt olaylar günümüzde devam etse ne olurdu” sorusuna cevap arayan komedi dizisi 'Anonim' Exxen'de yayınlanacak.

Kültür Sanat 19 Haziran 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

Televizyon tarihinin en unutulmaz yapımlarından ‘Leyla ile Mecnun’un ikilisi Ali Atay ve Serkan Keskin yeni dizileriyle karşımızda. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Olgu Baran Kubilay’ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin her bölümünde Ali Atay, Serkan Keskin, Mehmet Özgür ve İlyas Özçakır’a farklı kadın oyuncular eşlik edecek. Bir tarihçinin anlatıcı olarak yer alacağı dizinin ilk bölümünde Deniz Cengiz, ikinci bölümünde de İdil Sivritepe rol alacak. Altı bölümden oluşacak komedi dizisinin ekim ayında yayınlanması planlanıyor. ‘Anonim’ dizisinin çekimleri geçen günlerde başladı. Dizi Exxen’de yayınlanacak.

Ali Atay ve Serkan Keskin’den bir absürt komedi

“Tarihi absürt olaylar günümüzde devam etse ne olurdu” sorusundan yola çıkılarak çekilen eğlenceli dizinin hikâyeleri Fırat Parlak, Arda Erdik ve Yiğit Tümer imzası taşırken ‘Anonim’ dizisinin senaryosu yönetmen kimliğiyle de çok başarılı olan ödüllü oyuncu Ali Atay ve ekibine ait. Dizinin yayın tarihi şimdilik açıklanmadı.

Ian McKellen, yeniden Gandalf olmaya çok yakın! Teklif bekliyorIan McKellen, yeniden Gandalf olmaya çok yakın! Teklif bekliyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.