Altın dedikodu ödülü Selena Gomez’e

Dün geceki 81. Altın Küre Ödülleri töreninden bugüne kalan bir soru var: "Şarkıcı Selena Gomez yakın arkadaşı Taylor Swift ile Kylie Jenner'ın dedikodusunu mu yapıyordu?" Sosyal medya böyle düşünüyor ancak Gomez'in yanıtı farklı.

Kültür Sanat 9 Ocak 2024
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

81’inci Altın Küre Ödülleri’nin kazananlarını öğrendik, ödüllerine kavuşanların konuşmalarına duygulandık, kırmızı halıda öne çıkan görüntüleri konuştuk. Ancak bunlar Altın Küre Ödül Töreni’ni geride bıraktığımız anlamına gelmiyor.

Dün gece kameralara yansıyan bir görüntü sosyal medyanın gündeminde. Olayın kahramanları şarkıcı Taylor Swift ve yakın arkadaşı şarkıcı-oyuncu Selena Gomez.

Farklı masalarda oturan ikili reklam arasında bir araya geliyor. Gomez her yakın arkadaşın yapacağı gibi yaşadığı garip bir olayı anlatmak için koşa koşa Swift’in yanına geliyor ve başından geçenleri anlatmaya başlıyor. Sosyal medyada farklı açılardan çekilmiş birçok video var. Hayranlar bu videoları birleştirince olayların şu şekilde olduğu iddia edildi:

Gomez, Swift’e son olarak ‘Wonka’ filminin başrol oyuncusu Timothee Chalemet’in yanına gittiğini, fotoğraf çektirmek istediğini ancak Chalemet’in kız arkadaşı Kylie Jenner’ın buna izin vermediğini söylüyor.

Peki Kylie Jenner, iddia edildiği gibi bu fotoğrafa izin vermediyse nedeni ne olabilir? Akıllara ilk olarak olayın kahramanlarının bağlantıları geliyor. İşler biraz karışık ancak şöyle anlatalım:

Selena Gomez ile şarkıcı Justin Bieber 2010-2012 yılları arasında beraberdi. Her ikisi de o dönemin yükselen yıldızlarıydı. Hayranları bu ilişkiyi destekliyordu. Öyle ki ayrılıkları bir türlü kabul edilemedi, hayranlar tekrar barıştıklarını iddia ediyordu. Bu ayrılık bir türlü aşılamıyordu. Justin Bieber’in şimdi eşi olan model Hailey Bieber de şarkıcının hayranlarının hedefindeydi. Sosyal medyada iki kadının attıkları her adım birbiriyle kıyaslandı. Peki Hailey Bieber’ın en yakın arkadaşlarından biri kim? Kylie ve Kendall Jenner kardeşler!

Tam da bu çekişme nedeniyle Jenner’ın Gomez’e izin vermemiş olması hayranlarına mantıklı geliyor. Daha önce Hailey Bieber arkadaşları Kendall ve Kylie Jenner ile birlikte Selena Gomez’e siber zorbalık yaptığı iddialarının ardından sosyal medyada lince uğramış ve Instagram’da iki milyona yakın takipçi kaybetmişti.

Gomez’den yanıt: Yakamı bırakın

Sosyal medya bu olayın hangi tarafında olduğunu tartışırken Selena Gomez’den yanıt geldi. Şarkıcı, CNN’in Instagram hesabında “Selena Gomez, Taylor Swift ile Kylie Jenner’ın dedikodusunu mu yapıyordu?” başlıklı gönderisine yorum yaptı, iddiaları yalanladı:

“Bir b*k demedim, hepinizden bıktım, yakamı ve bilmeden her hareketimi fazla analiz etmeyi bırakın. Bu artık saçmalaşmıyor mu? Ve yanlış!”

Altın Küre tarafını seçti: 'Oppenheimer'Altın Küre tarafını seçti: ‘Oppenheimer’

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.