Antakya Medeniyetler Korosu Diyarbakır yolcusu

Antakya Medeniyetler Korosu Diyarbakır'da konser verecek. Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi'ndeki konserde ödüllü müzik topluluğu şarkılarını seslendirecek. Depremde yedi üyesini kaybeden topluluk, bir süredir Türkiye genelinde konser veriyor.

Kültür Sanat 10 Şubat 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Antakya Medeniyetler Korosu, kentin sesini sadece Türkiye'ye değil tüm dünyaya duyuruyor.

Antakya Medeniyetler Korosu Diyarbakır’da konser verecek. Pazar akşam Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek ücretsiz konserde ödüllü topluluk müzikseverlerle buluşacak. 6 Şubat 2023’te gerçekleşen depremlerde yedi üyesini kaybeden koro, bir süredir Türkiye’nin dört bir yanında verdiği konserlerle hem kentin ruhunu yansıtıyor hem de müzikle ayağa kalkıyor.

“İnsanların kalbine dokunan en kolay şey müziktir” mottosuyla yola çıkan Antakya Medeniyetler Korosu 2007 yılında kentin kültürünü tanıtma amacıyla kurulmuştu. 2019 yılında Türkiye Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülü’ne layık görülen koro, 2012 yılında da Nobel Barış Ödülü’ne aday gösterilmişti.

Antakya Medeniyetler Korosu'na Doğan Holding'den anlamlı destekAntakya Medeniyetler Korosu’na Doğan Holding’den anlamlı destek

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.