O iddialar yalanlandı, Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ: Boşanmıyoruz

Önceki gün oyuncu Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çiftinin evliliklerinde kriz olduğu, Aslantuğ'un eşine psikolojik şiddet uyguladığı ve boşanacakları iddia edilmişti. Onan psikolojik şiddet ve boşanma iddialarını yalanladı, her ilişkinin yaşayabileceği yorgunluk döneminde olduklarını söyledi.

Kültür Sanat 1 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Önceki gün oyuncu Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çiftinin evliliklerinde kriz olduğu ve boşanacakları iddia edilmişti. Sabah gazetesinden Sonat Bahar, çiftin 27 yıllık evliliklerinde sorunlar olduğunu ve bu nedenle evlerini ayırdıklarını öne sürmüştü. Ayrılık kararının Aslantuğ’un, eşine psikolojik şiddet uyguladığı gerekçesiyle alındığı da Bahar’ın iddiaları arasındaydı.

Bu açıklamayı yapmak zorunda kalmak bile üzücü

Türkiye’nin örnek çiftleri arasında gösterilen Onan ve Aslantuğ ikilisinin ayrılıyor iddialarına üzülenlerdenseniz, vereceğimiz haber sizi mutlu edebilir. Oyuncu ve heykeltıraş Arzum Onan, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla şiddet iddialarını kesin bir dille yalandı ve boşanma durumları olmadığını açıkladı. Onan, eşi Aslantuğ ile bir fotoğrafını paylaşarak ülkenin içinde bulunduğu durumdayken bu habere yönelik cevap vermenin üzücü olduğunu belirti ve şu açıklamayı yazdı:

“Daha depremin yaralarını saramamışken, ülkece acılı ve zor günlerden geçerken, Mehmet son derece saygın bir mücadele sürecinde üstelik seçime sadece 15 gün kalmışken; hakkımızda çıkan habere yönelik cevap vermek zorunda olmak son derece üzücü! 30 yıla yakın zamandır sevdiğim adamın; değil ‘psikolojik şiddet’, her daim yanımda olan ve beni destekleyen kişiliği bu türden dedikodulara malzeme olmayı asla hak etmez. Zamanla her ilişkinin yaşadığı / yaşayabileceği bir yorgunluktan geçiyor olmak; asla birbirimize olan sevgimizi, saygımızı ve ailemizin durduğu yeri değiştirmez.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ArzuM Onan (@onanarzum)

Mehmet Aslantuğ da gönderinin altına yaptığı yorumla, her şeyin yolunda olduğu mesajını verdi: “Erkeksiniz; ya da kadın, elinizi tutan da kadın; ya da erkek, hiç fark etmez. Dönüp iyice bir daha bakın. Ya değer aşılar; ya da değer aşındırır. Hayatımıza kattığın her şey için minnettarım.”

Koç ve Özdemir'in boşanma adresi: Tek celsede boşanma garantili Beykoz ya da Adalar AdliyesiKoç ve Özdemir’in boşanma adresi: Tek celsede boşanma garantili Beykoz ya da Adalar Adliyesi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.