Doğanın serzenişine ses veren kitap: ‘Çiya Ülkesine Yolculuk’

Sinema eleştirmeni ve çocuk kitapları yazarı Banu Bozdemir doğa, dostluk temalarına ve fantastik öğelere sıkça yer verdiği kitaplarıyla biliniyor. Epsilon Yayınları'ndan çıkan 'Çiya Ülkesine Yolculuk'ta da yine doğanın serzenişlerini duyuyoruz.

Kültür Sanat 26 Şubat 2024
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Banu Bozdemir'in Epsilon Yayınları'ndan çıkan 'Çiya Ülkesine Yolculuk', doğanın sesine kulak vermeye çağırıyor.

Bir gün leylekler göç etmeyi bırakırsa ne olur? Peki içlerinden biri kabilesiyle sıcak ülkeye göç etmeyi reddederse? Doğadaki ‘gariplikler’ canlıları nasıl etkiliyor?

Tüm bu soruların cevabı sinema ve çocuk kitapları yazarı Banu Bozdemir’in yeni kitabı ‘Çiya Ülkesine Yolculuk’ta. Epsilon Yayınları tarafından yayınlanan kitapta Bozdemir Komaçi’nin Çiya ülkesine yaptığı yolculukta yine doğanın serzenişlerine yer veriyor ve birlikte hareketin birçok soruna çözüm olacağına dikkat çekiyor. Kitabın kapak ve iç resimleri Funda Mengilli imzalı.

Banu Bozdemir’den yeni kitap: "Çiya Ülkesine Yolculuk"

Sinema yazıları, film yarışmalarında jüri üyeliğinin yanı sıra uzun süredir çocuk kitapları yazan Bozdemir kitaplarında doğa, dostluk, bilgelik, yolculuk temalarına ve fantastik öğelere sıkça yer vermesiyle biliniyor.

Yazar ‘Çiya Ülkesine Yolculuk’ta da baş kahraman Komaçi’nin Çiya ülkesine yaptığı yolculukta yine doğanın serzenişlerine yer veriyor ve birlikte hareket etmenin birçok soruna çözüm olabileceğini hatırlatıyor.

img

📚Çiya Ülkesine Yolculuk

Resimleyen : Funda Mengilli
Editör : Özlem Küçükşahin Kalabalıkoğlu
Yayınevi: Epsilon
Türü: Çocuk – Kurgu
Basım Bilgisi: 1. Baskı
Sayfa Sayısı: 56
ISBN No: 978-625-414-473-8

Raf Gezgini: Hem oynarım hem yazarım!Raf Gezgini: Hem oynarım hem yazarım!

 

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.