Dünya son çağrıya kulak verdi: 13 ülkede 1 numara

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'u 13 yıl sonra bir araya getiren 'İstanbul İçin Son Çağrı' Türkiye kadar farklı coğrafyalarda da ilgiyle karşılandı. Film, 76 ülkede Top 10 listesinin üst sıralarında yer alırken 13 ülkede ise 1 numaraya yerleşti.

Kültür Sanat 30 Kasım 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

Aşk-ı Memnu dizisindeki performanslarıyla hafızalara kazınan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’u 13 yıl aradan sonra bir araya getiren ‘İstanbul İçin Son Çağrı’, dünyanın gündeminde. 24 Kasım’da Netflix’te gösterime giren ve büyük bölümü New York’ta çekilen film, kısa sürede dünya genelinde de zirveye yerleşti. Film, 76 ülkede Top 10 listesinin üst sıralarında yer alırken 13 ülkede ise 1 numaraya yerleşmeyi başardı.

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’a Latin Amerika’dan Avrupa’ya büyük ilgi

Türkiye’de daha gösterime girmeden merakla beklenen filmin yönetmenliğini Gönenç Uyanık üstleniyor. senaryosunu Nuran Evren Şitin kaleme aldığı OGM Pictures yapımı film; başta Arjantin, Almanya, Kanada, İsveç, Finlandiya, Hollanda, Meksika, Fransa, Belçika, Brezilya, Portekiz, İtalya ve İspanya olmak üzere 76 farklı ülkede seyircilerin ilgisini gördü. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünü paylaştığı film Latin Amerika’dan Avrupa’ya uzanan bu geniş coğrafyada haftanın en çok izlenen 10 yapımı arasındaki yerini aldı.

New York, aşk ve ikinci şanslar hakkında bir hikâye olan ‘İstanbul İçin Son Çağrı’, İstanbul’dan binlerce kilometre uzağa uzanıyor. İki kent arasında geçen filmde Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ kendilerini New York sokaklarında romantik ve kimi zaman da bir o kadar tehlikelierle dolu bir yolcluğa çıkıyor. Kıvanç Tatlıtuğ halihazırda Show TV’de yayınlanan ‘Aile’ dizisinde de Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaşıyor.

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'dan 13 yıl sonra aşk için son çağrıBeren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’dan 13 yıl sonra aşk için son çağrı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.