Bir ‘savaşçı’ya veda: Suzanne Somers 76 yaşında yaşamını yitirdi

'Three's Company' ve 'Step by Step' dizileriyle tanınan oyuncu ve yazar Suzanne Somers hayatını kaybetti. 76 yaşındaki oyuncu 20 yılı aşkın süredir meme kanseriyle mücadele ediyor ve kendini savaşçı olarak tanımlıyordu. Ailesi Somers'in evinde sevdikleriyle huzur içinde öldüğünü açıkladı.

Kültür Sanat 17 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Somers, 2000 yılından itibaren meme kanseriyle mücadele ediyordu.

Chrissy Snow karakterini canlandırdığı ‘Three’s Company’ ve ‘Step by Step’ dizileriyle tanınan oyuncu Suzanne Somers 76 yaşında hayatını kaybetti. Oyuncu kitaplarıyla da tanınıyordu. Kaleme aldığı 25’ten fazla kitapla New York Times çok satan yazarları arasındaydı.

Yirmi yıldan uzun süredir meme kanseriyle mücadele eden Somers’in 15 Ekim sabahı evinde öldüğü açıklandı. Somers’ın uzun süredir yayıncısı olan R. Couri Hay aile adına şu açıklamayı yayınladı:

“Suzanne Somers 15 Ekim sabahın erken saatlerinde evde huzur içinde vefat etti. Suzanne sevgi dolu kocası Alan, oğlu Bruce ve ailesiyle birlikteydi. Aile 16 Ekim’de 77. doğum gününü kutlamak için toplanmıştı. Şimdi vefatıyla birlikte onun olağanüstü hayatını anacak ve onu çok seven milyonlarca hayranına teşekkür edecekler.”

O bir savaşçıydı

Somers temmuz ayında uzun süredir mücadele ettiği meme kanserinin tekrar nüksettiğini duyurmuştu. Instagram hesabında eşi Alan Hamel ile fotoğrafını paylaşan oyuncu “Bildiğiniz gibi yirmi yıl önce meme kanseri oldum ve ara sıra tekrar ortaya çıkıyor ve onu alt etmeye devam ediyorum. Bununla mücadele etmek için en iyi alternatif ve geleneksel tedavileri kullandım. Bu benim için yeni bir alan değil. Savaş teçhizatımı nasıl giyeceğimi biliyorum ve ben bir savaşçıyım” demişti.

Bu hafta Somers’in ailesinin ve yakınlarının katılacağı özel bir cenaze töreni yapılacak, daha sonra kasım ayında bir anma töreni düzenlenecek.

 

İran sinemasının Godard'ı yönetmen Mercui öldürüldüİran sinemasının Godard’ı yönetmen Mercui öldürüldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.