BluTV ve A24’den dev işbirliği: Ses getiren yapımlar Türkiye’de

Türkiye'nin yerli dijital platformu BluTV ile son dönemin en çok konuşulan yapımlarının ardındaki prodüksiyon ve dağıtım şirketi A24 arasında ses getirecek bir anlaşma imzalandı. A24’ün merakla beklenen yapımları izleyiciyle buluşacak.

Kültür Sanat 12 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

Oscar’da 50 adaylığın 16’sını kazanan A24’ün yapımları BluTV ile Türkiye’den izlenebilecek. Sinemadaki başarısını televizyona da aktaran A24, Euphoria gibi ikonik dizilerle de yükselişini sürdürdü. A24 ile imzalanan anlaşmaya göre birçok dizi, film ve belgeseller Türkiye’de yalnızca BluTV aracılığıyla yayına girecek. Anlaşma kapsamında ilk olarak özellikle performansları çok merak edilen, Golden Globe’a aday gösterilen Emma Stone ile Nathan Fielder ve Benny Safdie’nin başrolünü üstlendiği A24’ün ezberleri bozacak yeni dizisi ‘The Curse’ BluTV kütüphanesindeki yerini alacak.

The Curve BluTV’de yayınlanacak

2024 Ocak ayı itibarıyla BluTV’den izlenebilecek ‘The Curse’ün ardından yıl içinde ‘Dreaming Whilst Black’ ve ‘Such Brave Girls’ yayına girecek. A24’ün merakla beklenen filmleri ‘Never Goin’ Back’, ‘Slice’, ‘The Death of Dick Long’, ‘All Dirt Roads Taste of Salt’, ‘False Positive’, ‘Low Tide’ da BluTV’de yerini alacak. Ayrıca Val ve De Palma isimli belgeseller de izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Medyada bomba gelişme: Dünya devi platform, Türkiye’de BluTV’yi satın aldıMedyada bomba gelişme: Dünya devi platform, Türkiye’de BluTV’yi satın aldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.