Büyüküstün soruyor: Lüks nedir?

Oyuncu Tuba Büyüküstün takipçilerine seslendi ve sordu: "Düşünüyorum, lüks nedir?" Kimi "İnsanın kendini özgürce var edebilmesi" dedi, kimi Büyüksüstün'ü mizahi bir dille eleştirdi.

Kültür Sanat 29 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

Dizi dünyasının starlarından biri o. Ünü çoktan ülke sınırlarını aştı. Tuba Büyüküstün’den bahsediyoruz. Büyüküstün zaman zaman sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla takipçilerini modern zamanın dayatmalarını sorgulamaya çağırıyor.

Oyuncu bu sefer lüks olgusunu tartışmaya açtı. Paylaştığı videoda “Düşünüyorum, lüks nedir? Çok paran olması ve o parayla arabalar jetler, çantalar alabilmek midir lüks? Ya da özel parçalara sahip olmak mıdır? Tek, başka kimsede olmayan ya da sadece kendin olabilmek midir? Basit olabilmek sakin, sade ya da deli. Her nasılsan öyle kendin olabilmek, başka şeylere ihtiyaç duymamak mıdır acaba lüks?”

Bu paylaşım sonrası lüks olgusuyla ilgili kimi takipçileri fikrini beyan edip insanın kendini özgürce var edebilmesi minvalinde sözler sarfetti. Kimi takipçileri de Büyüküstün’ün bu sorgulamasını mizahi bir dille eleştirdi.

Büyüküstün ve Çelik'ten depremzedeler için Paris'te yardım gecesiBüyüküstün ve Çelik’ten depremzedeler için Paris’te yardım gecesi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.