Mor ve Ötesi müzikali geliyor, Canan Ergüder kadroya katıldı bile

Shakespeare'in başyapıtı 'Hamlet' ve mor ve ötesi grubunun şarkılarını bir araya getirecek 'Mor ve Ötesi' müzikalinin hazırlıkları devam ediyor. Oyuncu Canan Ergüder BKM prodüksiyonu müzikalin kadrosuna katıldı.

Kültür Sanat 9 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Canan Ergüder

Türkiye’nin önemli yapım ve organizasyon şirketlerinden olan BKM, İngiliz yazar William Shakespeare’in başyapıtı ‘Hamlet’ oyunu ile Mor ve Ötesi şarkılarını bir araya getiren ‘Mor ve Ötesi’ müzikalini sahneye taşımaya hazırlanıyor. Projede yer alacak ilk isim açıklandı. Son olarak ‘Aile’ dizisinde iki sezondur rol alan Canan Ergüder müzikalde rol alacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre oyuncu müzikalde yer alacağı açıklanan ilk isim oldu.

Diğer isimler henüz belli değil

‘Bıçak Sırtı’ ve ‘Binbir Gece’ gibi televizyon tarihinin en çok izlenen yapımları arasında yer alan dizilerde rol alan Canan Ergüder ‘Broadway in Istanbul’ müzikalinde de yer almıştı. ‘Mor ve Ötesi’ müzikalinin yönetmenliğini Fırat Köker üstlenecek. Oyuncu seçmelerinin devam ettiği müzikalde yer alacak diğer isimler ilerleyen dönemde netlik kazanacak.

Merakla beklenen ‘Mor ve Ötesi’ müzikalinde ‘Bir Derdim Var’, ‘Cambaz’, ‘Deli’ ve ‘Uyan’ gibi çok sevilen mor ve ötesi şarklarının yer alması bekleniyor. Projenin seyirciyle ne zaman buluşacağıysa şimdilik açıklanmadı.

Sağ gösterip sol vuran Fransa'da siyasi felç ihtimaliSağ gösterip sol vuran Fransa’da siyasi felç ihtimali

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.